Laatste nieuws:

Op 15 en 22 mei is de derde ronde gespeeld van het Eindhovens Clubkampioenschap, met een enigszins verrassende uitslag. In de topgroep won Erik van der Werf van André Engels, en Ruben Calon won van Alois Mulders. Daardoor gaat Erik nu met 3 punten aan de leiding. Er zijn er 4 spelers met 2 punten: André, Ruben C, Bart en Alois. De 4e ronde zal gespeeld worden op 12 juni, en dat belooft dus een spannende ronde te worden!


Geplande activiteiten in de komende maanden:
 • speelavonden  tot en met week 33 van 2017.
  Aan- en afmeldingen voor de ladder a.u.b. via e-mail goclub.eindhoven@gmail.com voor zondag 17:00u voor een tijdige indeling.

 • Op maandag 5 juni (2e pinksterdag) is er geen clubavond. 't Bellefort is die dag gesloten. Voor de doorzetters vindt die dag in Den Bosch "Go in Duketown" plaats, een ééndaags rapid toernooi over 5 ronden met 30 minuten bedenktijd p.p. en zonder byo-yomi (de wat langzame variant van het vluggertjestoernooi dus eigenlijk). Zie Go Club Den Bosch voor alle informatie.

 • zaterdag 8 juli: tuinfeest.
  Aanmelden kan bij goclub.eindhoven@gmail.com. Net als voorgaande jaren is het idee dat iedereen iets te eten of te drinken meeneemt, indien mogelijk. Dit jaar is Rudi Verhagen uitgenodigd om een simultaan te geven.

 • 17, 24, 31 juli en 7 augustus:   geen clubavond vanwege vakantie van 't Bellefort.

Doorlopende activiteiten:
 • Laddercompetitie.

 • Clubkampioenschap.
  Speeldagen: 13 maart, 10 april, 15 mei, 12 juni, 3-juli. Meer info zie nieuwsflits 2017-3.


laatste update: 23/05/2017